Υπηρεσίες

αεροπορικά εισιτήρια

Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων προς όλο τον κόσμο με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, έχοντας 34 χρόνια εμπειρίας.

Αποτελεί την κύρια δραστηριότητα του γραφείου μας, για περισσότερο από τρείς δεκαετίες. Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των αερομεταφορών, προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες εξυπηρέτησης 24 ώρες το 24ώρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και με ένα τηλεφώνημα. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, προκειμένου να σας προσφέρουμε ασφαλή και ταχεία κάλυψη των αναγκών σας. Παρέχεται η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, έκδοσης visa για χώρες όπως τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, την Αυστραλία, καθώς και λοιπούς προορισμούς. Τέλος για όποιον επιλέγει το τουριστικό γραφείο μας, για την έκδοση των αεροπορικών του εισιτηρίων, η υπηρεσία του web check-in, (εφόσον είναι διαθέσιμη από την αεροπορική εταιρεία) είναι δωρεάν. Με τη διαδικασία αυτή μπορείτε να αποφύγετε τις ουρές αναμονής στο αεροδρόμιο. Μπορείτε να παραλάβετε την κάρτα επιβίβασης στο γραφείο μας ή να ζητήσετε να σας αποσταλεί στο email σας (στη συνέχεια θα πρέπει να την εκτυπώσετε).

ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Με σημείο αναφοράς το λιμάνι της Χίου, προσφέρουμε έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων 7 ημέρες της εβδομάδας.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το λιμάνι της Χίου, και όλα τα κεντρικά λιμάνια της χώρας. Παρέχεται η Υπηρεσία Προπληρωμένου εισιτηρίου, η οποία δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε τα εισιτήριά σας στο λιμάνι πριν από την αναχώρησή σας με την αποστολή ενός μοναδικού κωδικού. Με τον κωδικό,  περνάτε από έλεγχο στο κιόσκι της εκάστοτε ναυτιλιακής εταιρίας που βρίσκεται στο λιμάνι, όπου και σας προμηθεύουν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση την κάρτα επιβίβασης. Οι έμπειροι συνεργάτες του γραφείου, θα  παρέχουν αξιόπιστη πληροφόρηση κάθε δρομολόγιο και προορισμό που σας ενδιαφέρει και θα εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη σας που θα προκύψει για αλλαγή η επανέκδοση του εισιτηρίου σας.

διαμονή

Διαθέτουμε απεριόριστη λίστα από ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, σε τιμές φθηνότερες από παντού.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πραγματικό μεγάλο αριθμό αξιόπιστων ξενοδοχείων, με τα οποία συνεργαζόμαστε. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους ψυχαγωγίας, μπορείτε, κατόπιν δικής μας καθοδήγησης να διαλέξετε από  boutique ξενοδοχεία, μέχρι ολοκληρωμένα Resorts και ξενοδοχεία 5 αστέρων. Το γραφείο μας διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα κρατήσεων, προκειμένου να προσφέρει τη δυνατότητα κρατήσεων σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, ανά πάσα στιγμή. Σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι θα σας προσφέρουμε καλύτερες τιμές, από οπουδήποτε αλλού, γεγονός που επιτυγχάνεται μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες.

οργανομένες εκδρομές στην Τουρκία

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στην οργάνωση εκδρομών στην  Τουρκία.

Προσφέρουμε μονοήμερες, διήμερες και πολυήμερες εκδρομές στην Τουρκία με πούλμαν και επαγγελματίες ξεναγούς. Το γραφείο μας διοργανώνει οδικά και αεροπορικά ταξίδια στην Τουρκία όλο τον χρόνο. Σας ταξιδεύουμε στην κοσμοπολίτικη Σμύρνη, τα Μικρασιατικά Παράλια, στην υπέροχη Κωνσταντινούπολη, τον μαγευτικό Βόσπορο, τα Πριγκηπόνησα. Ενώνουμε την Ασιατική με την Ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα που ξυπνούν μοναδικά συναισθήματα. Επισκεφθείτε υπέροχα αξιοθέατα και μνημεία όπως η Αγία Σοφία, το Τοπ Καπί, το Καντίκιοϊ, το Μπλε Τζαμί αλλά η Σκεπαστή αγορά με τα 5.000 μαγαζιά. Ταξίδια στη Καππαδοκία, το Παμούκαλε, τον Πόντο και την Παναγία Σουμελά με πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων και διατροφής, προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Δυνατότητα οργάνωσης εκδρομών κατά παραγγελία.

business travel

Επαγγελματικά ταξίδια με πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών του επαγγελματία που ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ναυτιλία

Πλήρης ταξιδιωτική κάλυψη ναυτιλιακών εταιριών για μετακινήσεις πληρωμάτων και στελεχών παγκοσμίως. Travel management, concierge services, special arrangements.

ταξίδια αναψυχής

Με εξειδίκευση στους εξωτικούς προορισμούς αλλά και τα θεματικά ταξίδια, είτε είστε λάτρεις της περιπέτειας, είτε των ρομαντικών αποδράσεων!

concierge services

Το γραφείο μας με την εμπειρία και τους εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες concierge.

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να κάνουμε το ταξίδι σας όσο πιο ευχάριστο. Επίσης αναλαμβάνουμε κρατήσεις εκδρομών και δραστηριοτήτων. Κρατήσεις για επαγγελματικό ή ρομαντικό δείπνο. Εισιτήρια αθλητικών γεγονότων και special events κ.α. Τέλος αναλαμβάνουμε μεταφορές VIP πελατών με ασφάλεια και εχεμύθεια, με το σύγχρονο στόλο και τους πλήρως καταρτισμένους οδηγούς των συνεργατών μας.

επικοινωνήστε μαζί μας

ή καλέστε μας στο